Waarom doneren?


Onze missie is “een positieve maatschappelijke impact creëren”. Dit kunnen wij alleen met de hulp van onze donateurs. Niet al het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek wordt gefinancierd vanuit de overheid. Hierdoor zijn bijdragen van donateurs onmisbaar. 

Met uw steun kunnen we zoveel meer bereiken: meer wetenschappers en getalenteerde studenten de kans geven om hun projecten te verwezenlijken. Een verrijkende ervaring voor hen én een stimulans voor baanbrekend en effectief onderzoek.

U kunt op verschillende manieren een bijdrage doen. Waar u ook voor kiest, u weet dat uw gift in goede handen is. Onze donaties worden verwerkt door Stichting Erasmus Trustfonds. Net als de Erasmus Universiteit hebben zij een ANBI-status. Wist u dat giften fiscaal aftrekbaar zijn? 

Heeft u vragen hierover of over doneren, uw donatie of over andere projecten die wij ondersteunen, neem dan gerust contact op met ons Erasmus Universiteit Rotterdam Fundraising en Donatie team: +31 (10) 899 4307 of donate@eur.nl.